Primera reunió amb l'ajuntament de Sueca. 


El dimarts 7 de maig, la PAH Ribera Baixa es va reunir amb representants de l’ajuntament de Sueca per començar a treballar en una comissió mixta que ajude a solucionar els problemes dels afectats per les hipoteques. 

Hui dimecres, la PAH de Sueca ha decidit compartir els punts tractats en la reunió, amb tots els ciutadans i ciutadanes:

- La policia local de Sueca no deu participar en els desnonaments dels seus veïns. 

- L’alcalde, Salvador Campillo, intentarà que les entitats bancàries de Sueca realitzen negociacions justes amb les famílies afectades per les hipoteques.


- Aprofitant l’acord signat amb la banca i la federació de municipis i províncies, els bancs posen a disposició dels ajuntaments els pisos socials. Les famílies necessitades que complisquen els requisits de Serveis Socials, podran demanar als bancs estos pisos en condició de lloguer. L’ajuntament col•laborarà en el pago d’este lloguer durant un temps, fins que les families puguen pagar el lloguer amb els seus ingressos.

- L’ajuntament de Sueca ajudarà a crear un banc d’aliments per cobrir les necessitats alimentaries de tots els veïns amb problemes econòmics reconeguts per els assistents socials de l’ajuntament.

- Per aconseguir la participació de tots els ciutadans, l’ajuntament iniciarà una campanya informativa, animant als veïns i veïnes de Sueca, a participar com a voluntaris en les campanyes socials.

- L’alcalde de Sueca, es va comprometre en la reunió a iniciar un projecte per intentar cultivar totes les terres abandonades al nostre terme municipal. Amb este projecte, intentem crear llocs de treball que ajuden a les famílies necessitades, a reconstruir la seua economia.

- També vam parlar de la necessitat dels veïns i veïnes de Sueca d’un ajuntament que puga crear llocs de treball, promocionant les cooperatives i buscant fórmules per a que el Polígon Industrial de Sueca puga atraure noves empreses.

Els representants de tots els partits amb representació municipal i l’alcalde de Sueca van prendre nota i ens van assegurar que començarien a treballar per posar en marxa tots els nostres projectes.

La PAH de la Ribera Baixa anima a tots els veïns i veïnes a integrar-se en els diferents projectes per a que la crisis econòmica al nostre poble, forme part del passat i ens anime a tots a crear un poble implicat i participatiu amb els problemes de tots els seus ciutadans.

Bona nit i molta sort.